Prijzenlijst

 

Gezin Shoot

 

Een 30-45 minuten durende sessie, met minimaal 6 geleverde foto's (digitaal)

Leuk als cadeau (bijvoorbeeld voor je geliefde, of voor oma en opa). Foto’s worden gemaakt op een locatie naar keuze. De foto's worden door mij geselecteerd en zorgvuldig bewerkt in kleur en in een zwart-wit versie. De foto’s worden via een  We transfer verzonden binnen 5 werkdagen. Deze sessie is alleen mogelijk binnen een straal van 10 km rondom Amersfoort. Buiten deze 10km word er per extra km €0.20 gerekend heen en terug.

 

Tarief: €100,-

 

Portret Shoot

 

Een 20-30 minuten durende sessie, met minimaal 3 geleverde foto’s (digitaal)

Handig voor gebruik van je LinkedIn account of CV gebruik. Foto’s worden gemaakt op een locatie naar keuze. De foto’s worden door mij geselecteerd en zorgvuldig bewerkt in kleur en in een zwart wit versie. De foto’s worden via een We transfer verzonden binnen 5 werkdagen. Deze sessie is alleen mogelijk binnen een straal van 10 km rondom Amersfoort. Buiten deze 10km word er per extra km €0.20 gerekend heen en terug.

 

Tarief: €30,-

 

Love Shoot

 

Een 30-45 minuten durende sessie, met minimaal 6 geleverde foto’s (digitaal)

Leuk als cadeau voor je geliefde. Foto’s worden gemaakt op een locatie naar keuze. De foto's worden door mij geselecteerd en zorgvuldig bewerkt in kleur en in een zwart-wit versie. De foto’s worden via een  We transfer verzonden binnen 5 werkdagen. Deze sessie is alleen mogelijk binnen een straal van 10 km rondom Amersfoort. Buiten deze 10km word er per extra km €0.20 gerekend heen en terug.

 

Tarief: €75,-

 

 

Ander soort shoot?

Wanneer het soort fotoshoot er niet tussen staat kunt u altijd even contact met ons opnemen om te kijken wat mogelijk is voor u.

MH fotografie staat voor meerdere soorten shoots open.